Results 1 to 3 of 3

Thread: 2019 Rubicon 2dr uconnect issue

  1. #1
    Fresh Catch
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Michigan
    Posts
    3

    2019 Rubicon 2dr uconnect issue

    So we just picked up our ordered rubi last nt. Got built on Wednesday and delivered to dealer Thursday. Everything working ok. Today plugged in usb for carplay and uconnect is just cycling screens from one to another. I thought this issue found back in Feb would have been fixed by now. Now its back to dealer time. Ughh!

  2. #2
    Fresh Catch
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Michigan
    Posts
    3

    Update

    So for those of you that have a display that looks like gremlins are controlling the screen and switching between apps. Its a software bug and the dealer won't be able to repair until fall. It so happens that at a certain outside temp the screen goes nuts. I was lucky and had a friend at FCA that installed the update for me and it works fine now.

  3. #3
    Fresh Catch
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    california
    Posts
    2

    My Ď19 JLUR is not flickering but the Uconnect xm guardian is not connecting to phone

    Got my Ď19 JLUR early this month its got 521 miles so far. Three weeks later of fun driving, my uconnect xm guardian stopped working. Uconnect app on the phone kept coming back with failed results like start, unlock, location etc.. SOS button also stopped working. Uconnect people are out of options to help but suggested to take the jeep to the dealer. Dealer calls back today, we donít know how to fix it, we will send the issue to Chrysler and will let me know. Anyone has this happened to their JLUR?🤷🏻*♂️ Jeep drives perfect btw just that Uconnect issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •