Results 1 to 8 of 8

Thread: Rubicon switch panel

  1. #1
    Caught the Bug
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    FERNLEY NV
    Posts
    86

    Rubicon switch panel

    --Everything's been perfect for almost 5 months--then--BAM !

    No power to the AUX SW. panel, no lights, no pwr, I checked F72 in the fuse box, I doubt if that's the important one--Probably a RELAY--

    Anyone have any suggestions/ideas/advice ?

    Thanx

    JIMBO
    Last edited by JIMBOX; 12-07-2018 at 07:26 PM.

  2. #2
    Administrator wayoflife's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Carson City, NV
    Posts
    5,365
    Bummer, sounds like you got a bad switch panel. Not the first I've heard of. I would take it to the dealership and have them give it a look.

  3. #3
    Caught the Bug
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    FERNLEY NV
    Posts
    86
    Yeah, I've always got the WARRANTY, but--I watched a youtube about installing the MOPAR AUX SWITCH OPTION and noticed a small "POWER MODULE"-

    I gotta try and find mine first and checkitout-

    Have a great day wayoflife-

    JIMBO

  4. #4
    Hooked scoobycarolanNC's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    185
    Did you install it yourself? Iíve been thinking about it. Keep us posted about what you find.

  5. #5
    Caught the Bug
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    FERNLEY NV
    Posts
    86
    NOPE--it's a factory job-

    Quote Originally Posted by scoobycarolanNC View Post
    Did you install it yourself? Iíve been thinking about it. Keep us posted about what you find.
    I'm gonna have to look for the AUX SW. PWR MODULE--

    I don't have a lotta time now because of Xmas, but I'll find it-

    Good day

    JIMBO

  6. #6
    I installed the aux switch kit on my Rubicon and found that there is a 5amp in-line fuse that is on the positive side of the wire harness near the battery. If that fuse blows then youíll have the symptom you described. There are also separate fuses for each input along the firewall and a controller on the drivers side of the coolant reservoir. I didnít have a stock one to compare the setup to but pretty sure itís close. The wire colors are different for the kit as well as the number of wires under the glove box. Hope this helps..


    Sent from my iPad using JL Wrangler Jeep Forum mobile app

  7. #7
    Caught the Bug
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    FERNLEY NV
    Posts
    86
    Great info Shadowfire--I'll check it out when I get back to Nevada--

    Thanx--Merry Christmas-

    JIMBO

  8. #8
    Merry Christmas!


    Sent from my iPad using JL Wrangler Jeep Forum mobile app

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •